skip to Main Content

У Вінницькому районі контрафактний алкоголь маскували під сік

Повідомлено про підозру організатору і трьом членам злочинної групи в незаконному виготовленні, зберіганні і транспортуванні з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв і спирту. За даними слідства, у 2023 році четверо осіб у Вінницькому районі налагодили підпільне виготовлення та реалізацію контрафактного алкоголю, не маючи ліцензій на виробництво й торгівлю підакцизними товарами. Про це інформує пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Сурогатну продукцію злочинці реалізовували на території області, маскуючи її у пачки для соків. Під час санкційних обшуків у підозрюваних вилучено близько 6 тонн спирту, 600 літрів готової алкогольної продукції, понад 200 тетрапаків для її розливу і пакування, різні ємності для виготовлення й зберігання, чорнові записи та три автомобілі, які використовувалися для транспортування контрафактного товару.

Щомісячний дохід від протиправної діяльності злочинної групи сягав півмільйона гривень. За цей злочин передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top