skip to Main Content

В ДТП у Вінниці загинула людина, а троє травмувались

Нещодавно у Вінниці, по вул. Юзвинська, зіткнулися три авто: Audi, BMW та Mercedes. Внаслідок цього троє людей отримали тілесні ушкодження, а одна людина загинула. Про це інформує поліція Вінницької області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Слідством встановлено, що за кермом Audi перебував 15-річний син власниці автомобіля – 37-річної жительки Хмельницького. Зрозуміло, неповнолітній не мав права сідати за кермо.

Попередньо відомо, що, виїжджаючи з другорядної дороги, підліток допустив зіткнення з автомобілем BMW під керуванням 45-річного місцевого жителя. Його авто після зіткнення виїхало на смугу зустрічного руху, де зіткнулося з зустрічним транспортним засобом Mercedes, яким керувала 23-річна вінничанка.

Внаслідок ДТП водійка автомобіля Mercedes загинула на місці пригоди. Пасажири вказаного автомобіля, 31-річна жінка та 11-річний хлопчик, а також керманич автомобіля BMW госпіталізовані. Як стало відомо, загибла водійка Mercedes — Тетяна Данилевич. ЇЇ постраждалі пасажири — це старша сестра Сніжана і племінник Нікіта.

Наразі призначено проведення ряду експертиз для встановлення усіх обставин ДТП та остаточних причин. Після проведення необхідних слідчих дій та за результатами експертиз прийматимуться подальші процесуальні рішення, у т.ч. й стосовно притягнення до відповідальності власниці Audi.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top