skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Ветеран з Вінниччини пробіг п’ятий марафон із протезованою ногою 

Вчора Роман Кашпур здолав за 5 годин 42-кілометровий забіг, що відбувався у Чикаго. Два тижні тому він пробіг Берлінський марафон з аналогічною дистанцією. На українця чекає також заключний, шостий міжнародний марафон у Бостоні.

– Сьогодні було не лише про марафон, а і про боротьбу з собою, з тим, щоб не підхопити хвилю ейфорії від натовпу, від емоцій, від  вболівальників. І не побігти швидко, не побігти вперед. Тому що я не встиг реально відновитися від попереднього  марафону, давалися взнаки неприємні відчуття у м’язах, – поділився вчора на своїй сторінці у фейсбуці спортсмен.

Також ветеран закликав важкопораненених захисників та захисниць не здаватися:

Хлопці і дівчата, за вас ніхто нічого робити не буде, поки ви не станете потрібні самі собі. Можна пройти якісну реабілітацію, поставити хороші протези, але  поки ви не знайдете сенс всього цього – нічого не буде. Поки побратими на фронті віддають життя і здоров’я, я теж не буду зупинятися.

Марафонець дякує усім помічникам, наставникам та особистим мотиваторам. А саме – тренерці, майстру спорту України Наталі Крушинській, бойовим побратимам із 808-ї Дністровської окремої бригади та рідним.

– Дуже скучив за родиною, дітками, дружиною, батьками. Я скоро буду вдома. Слава Україні! – розповідає Роман.

Довідка
Кожен може стежити за нашим марафонцем. Для цього треба встановити додаток https://apps.apple.com/us/app/chimarathon/id718145625 та ввести номер Романа Е 23282.

Оксана НІКІТІНА, “СічНьюз”

Читайте також

У Вінниці запускають новий проєкт із психологічної реабілітації ветеранів

На концерті “Другої ріки” у Вінниці збирали кошти на  морські дрони

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top