skip to Main Content

Від спеки у «Вінницьких вовків» відклеювалися підошви, але це не завадило перемогам

«Вінницькі вовки» виграли всі матчі в домашньому, третьому турі Кубку України з флаг-футболу. Це був передостанній етап розіграшу. Він пройшов у Вінниці, на стадіоні гуманітарно-педагогічного коледжу.   

У вінницькому турі грати заважала неймовірна спека. За словами організаторів, температура покриття штучного поля сягала близько 70 градусів.

Тому у близько десятка гравців просто повідклеювалися підошви спортивного взуття. Доводилося шукати вихід. Примотували підошву скотчем, шукали інше взуття тощо. На щастя, всі дограли без сонячних ударів. Також дякуємо партнерам за надання води для пиття і тентів, під якими стояли гравці, — сказав співзасновник «Вовків» Євген Хомин.

Основна команда «Вовків» перемогла «Лісорубів» (Ужгород) —  42:12, «Ракети» (Дніпро) — 54:12 і «Бізонів» (Житомир) — 70:0. В їхньому складі в цьому турі тренери виділили квотербека Дмитра Тацкова, ранінбека Артема Біленького і ресівера Володимира Жиганова.     

Тим часом «Вовки-2» програли «Левам» (Львів) – 13:50, «Лісорубам» —13:43 і перемогли «Орлів» (Здолбунів) —33:25.  

А основний конкурент «Вовків» у боротьбі за першість, «Леви», також здобули три перемоги у турі.  

Таким чином перед останнім туром Кубку України, який пройде 28 липня у Львові, основна команда «Вовків» відстає від «Левів» на одну перемогу. Наші хлопці спробують в заключному очному матчі взяти реванш і поборотися за золото.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top