skip to Main Content

Вінничан запрошують на фестиваль польової кухні пам’яті загиблих Героїв

29 червня у Центральному парку ім. Леонтовича Вінниці відбудеться 9-й фестиваль польової кухні пам’яті загиблих Героїв імені Тараса Сича. Початок на площі «Водограй» – о 14:00. Про це інформують співорганізатори з міського Палацу мистецтв.

Фест названий на честь вінничанина, який в 2014 році пішов добровольцем у зону АТО, служив польовим кухарем, санітаром і загинув під Дебальцевим. Основним завданням проєкту є вшанування пам’яті наших героїв. У ньому візьмуть участь військові польові кухні, волонтерські організації, національні спільноти, учбові заклади та небайдужі вінничани і гості міста.

Запрошуємо на площу «Водограй», щоб  підтримати наших бійців на передовій, а заодно скуштувати смачні страви, відвідати цікаві локації, зустрітися з друзями, – інформують організатори.

До програми фестивалю входить:

  • приготування, дегустація страв польової кухні, вуличної їжі, традиційних національних кухонь. Страви готуються у польових умовах на вогнищі;
  • збір коштів на потреби ЗСУ – фестивальна тарілка за донат 200 грн;
  • демонстрація та здобуття базових знань з військової підготовки та надання першої медичної допомоги;
  • виставкові експозиції;
  • концертна патріотична програма за участі оркестрів ГУ ДСНС України у Вінницькій області; муніципального естрадно-духового оркестру «Вінбенд»; гурту «Аскер», артистів міського Палацу мистецтв та області.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top