skip to Main Content

Вінничан запрошують на вікенд «Територія SUN: Відновлення»

Цими вихідними у Вінниці відбудеться вікенд «Територія SUN: Відновлення». На відвідувачів чекає виставка мистецтва довкілля, еколекторій, лабораторія з аналогової фотографії, літературний пленер, виступи гуртів «Пиріг і Батіг», «ДваТри», мисткині Ольги Стернейчук, музиканта зі США Бена Стюарта та багато іншого. Про це інформує офіційний туристичний сайт Вінниці.

Основним елементом цьогорічної програми «Територія SUN: Відновлення» є сама територія. А однією з ключових подій вікенду стане презентація концепції ревіталізації колишнього дитячого санаторію імені М. Коцюбинського та представлення пілотних активностей в рамках майбутньої її реалізації. Таким чином організатори прагнуть показати ресурс для відновлення, який може забезпечити цей простір, через новітні культурні, освітні, екологічні та урбаністичні заходи.

Усе це відбудеться 29 і 30 червня з 12:00 до 20:30 за адресою: вул. Синьоводська (колишня Маяковського), 243. Вхід на усі заходи – вільний.

Доїзд та укриття

Доїзд до локації (зупинка «Дитячий санаторій/Будинок відпочинку») можливий з лівого берега автобусами №14 та 30 або маршрутним таксі №14а. Також неподалік розташовані кінцеві зупинки автобусів №7 («Якова Шепеля») та №21 («Педагогічний коледж»), які курсують з правого берега.

Під час повітряної тривоги заходи призупиняються, найближчі укриття розташовані на території санаторію та в лікарні №3 (вул. Синьоводська 142).

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top