skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Вінничанин незаконно перетнув кордон і зафільмував свій «шлях»

Друзі скинули мені посилання на цей «серіал», розміщений у Телеграм. Один вінницький «крендєль» довго готувався до свого «шляху». Нарешті, знайшов спільника і попрямував до українсько-румунського кордону у Карпатах (здається, це таки Чернівецька область).

Весь свій шлях, починаючи з залізничного вокзалу «Вінниця», мужик зафільмував. Зафільмував і те, як його та спільника вже біля кордону в горах затримали українські прикордонники. Але… чи то прикордонники гаву зловили, чи то мали якусь зацікавленість (!!!), але вінничанин від них легко втік. Спільник на цій стадії «шляху» трішки «бзд…нув» і відмовився тікати від прикордонників.

Наступна «серія» фільму вінничанина – то вже його перебування в Румунії і, в тому числі, його офіційна реєстрація у відповідних румунських органах як ВПО з усіма витікаючими наслідками. Здається, давно європейські румуни не дуже-то й задивляються в наші закордонні паспорти. І які там розділи, де прикордонники обох країн ставлять відповідні печатки.

Ну, а далі…. Сонячна Італія, пляжі, кабаки… Хлопець яскраво показує своє нинішнє «тяжке переселенське життя». Не приховує, що зробив все це продумано і свідомо. Напевне, це відео дивляться його ровесники, які зараз на «нулі» боронять Україну, нас з вами, батьків, дружину та дитину оцього «щасливця». Що вони про нього думають? Не знаю.

Редактори «СічНьюз» вимагають, щоби журналісти доповнювали свої тексти якимось інтерв’ю, опитуваннями… Я опитав двох своїх ровесників про те, що вони думають про цього «путєшествєнніка». «Молодець, зумів…». Знаєте, я вирішив на цьому опитування припинити…

Що стосується коментів на каналі цього «героя», то більшість з них витримані у вже згаданій тональності. Звісно ж, я не буду називати ані імені героя цього тексту, ані назву каналу. Не буду займатися чужою роботою. На це є «компетентні» органи. Я б на місці… Та ні, Володимиру Олександровичу не до таких дрібниць, але… якщо йому раптом хтось покаже кадри з цього «серіалу», то він поставить «на вуха» всі свої численні служби з їхніми можливостями…А наступними кадрами «серіалу» вінничанина будуть кадри з «нуля», де він так же натхненно розповідатиме про успішну бойову роботу нашої армії і його особистий у цю роботу вклад… Чи це я фантазую?

Олександр МАЗАН, «СічНьюз»

Поділитися
3.5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top