skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Вінничанин Олександр Соболєв поліг на Донеччині

Вінничанин Олександр Соболєв народився у Вінниці 25 квітня 1975 року. Навчався у 26-й школі, закінчив тоді ще Вінницький технікум електронних приладів. Працював на різних посадах у різних приватних підприємствах.

Долучився до ЗСУ торік. Виконував завдання у складі 645-го окремого зенітно-кулеметного батальйону, а згодом став у стрій 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Боровся з окупантами на Донеччині. Був стрільцем – помічником гранатометника. Життя воїна обірвалося 13 липня під час бою поблизу села Карлівка Покровського району. Олександру було лише 49 років… У нього залишились дружина та син, батьки і брат, інформують у міськраді.

Як розповідає дружина полеглого воїна Ольга, Олександр багато читав. Захоплювався історією – як Всесвітньою, так і українською. Тому родина багато подорожувала історико-культурними центрами нашої Батьківщини. Олександр був дуже товариською людиною. Вмів із усіма знайти спільну мову та вихід із будь-якої конфліктної ситуації. Мав чуйне та добре серце.

Місцем вічного спокою воїна стане Алея Слави Сабарівського кладовища. Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top