skip to Main Content

Вінницька “Нива” перемогла команду Першої ліги ФК “Чернігів”

Після перемоги в нещодавньому контрольному поєдинку над “Маріуполем” (4:2) колектив Юрія Ярошенка знову переграв команду Першої ліги. На цей раз це був ФК “Чернігів”. Поєдинок пройшов 8 березня у Вінниці.

Наша команда вийшла на поле в такому складі: воротар на перегляді, Д. Мельник, Лотоцький, Борячук, Грачов, Страшкевич, Євтіхов, Загорулько, гравці на перегляді. На заміну виходили: воротар на перегляді, Кобцов, Петленко, Швець.

В першому таймі “Нива” почала активно. Мала гольові моменти, але не реалізувала їх. Натомість чернігівці спромоглися відкрити рахунок.

Після перерви вінничани не відійшли від своєї моделі гри, і це принесло свої плоди. Кобцов зрівняв рахунок після майстерних індивідуальних дій. Вирвати перемогу “Ниві” вдалося за рахунок якісних комбінаційних дій, які наразі відпрацьовуються на тренуваннях. В завершальній фазі атаки Швець зробив точний пас на Петленко, і той не схибив.Таким чином він перервав свою безгольову серію. Отже, 2:1 на користь господарів поля.

Наразі важливіше не результат, а якість гри. Вона сьогодні була хорошою. Радує, що вдалося перемогти. А також те, що почали забивати інші футболісти, окрім граючого президента. Взагалі, конкуренція за місце в складі у “Ниві” зросла. Приємно, що гравці, які вийшли на заміну, не послабили гру, як було колись, а посилили її і навіть більше – відзначилися голами. А ще – гравці краще почали розуміти вимоги тренерів, – прокоментував помічник головного тренера “Ниви” Іван Кривошеєнко.

Наступну гру “Нива” проведе вже цієї неділі, десятого березня. Наша команда вдома прийматиме аматорський ФК “Віват” (Житомир).

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top