skip to Main Content

Вінницька «Нива» розійшлася миром у першому офіційному матчі року

Вінницька «Нива» поновила виступи в чемпіонаті України з футболу (друга ліга). Наша команда грала у гостях проти одного із лідерів «Скали» (Стрий).

У першому колі суперники зіграли внічию. Та й у загальному літописі протистоянь, яке клуби двох міст ведуть із 1992 року, повна рівність – по дві перемоги в кожного та дві нічиї.

Перша половина зустрічі завершилася без голів, хоча не можна сказати, що футбол був нудним. У гостей можна згадати момент Гончара, який обіграв Ценя і пробивав у дальній кут. А у стрийського колективу запам’ятався епізод Напуди, коли гравець «Скали» не зміг влучити у порожні ворота. Здавалося, що промахнутися було навіть складніше, але й таке буває у футболі.

Відразу після перерви першим номером грали господарі поля, але ефективності їхнім атакам бракувало. Боротьба, боротьба та ще раз боротьба. На 63-й хвилині після розіграшу стандарту могли забивати стрияни, але Николишин головою пробив повз дальній кут. Вінничани також прагнули вирвати перемогу і при першій можливості доставляли м’яч до заключної третини поля.

Та все ж це стрияни більше хапалися за голови з гірким відчуттям розчарування. На 74-й хвилині Лук’янченко пробивав у дальній кут, але повз ворота. «Нива» відповіла своїм моментом, але граючий президент Артур Загорулько не влучив у площину воріт. У компенсований час з-за меж карного майданчика пробивав Ралюченко, але й тут блискуче зіграв Захарчук.

У підсумку гра завершилася нульовою нічиєю, хоча на гол команди все ж награли.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top