skip to Main Content

Вінницька «Нива» розійшлася миром у подільському дербі

12 липня вінницька «Нива» провела черговий контрольний поєдинок. Підопічні Юрія Ярошенка в Хмельницькому грали проти місцевого «Поділля», команди Першої ліги.

Як відомо, всі подільські дербі відбуваються у захоплюючій боротьбі, і нинішнє не стало виключенням. По ходу матчу нивівці програвали із рахунками 0:1 і 1:2. Потім вийшли вперед, але не спромоглися втримати свою перевагу. Адже у додані п’ять хвилин суддя вирішив призначити спірний пенальті у ворота «Ниви».

Перший гол в складі «Ниви» після успішного високого командного пресингу забив Рогульський, який виступав в ролі центрфорварда замість відсутнього граючого президента Загорулька (також були відсутні травмовані Петленко і Меженський). Борячук вдало завершив флангову атаку на дальній штанзі. А завершальний гол забив Костюков. Після гарної взаємодії із Чигуром він вийшов сам-на-сам із голкіпером і реалізував цей шанс.       

Отже, 3:3, непоганий результат в гостях проти команди Першої ліги.

Тривають важкі збори, і матч проти «Поділля» не став виключенням. Я вдячний команді за те, що вона впоралася і з психологічним тиском, і з суддівською несправедливістю. Хлопці проявили характер, я рад за них, — каже Юрій Ярошенко. —  Наша нинішня команда багато забиває, водночас й багато пропускає. В силу молодості багатьох футболістів в обороні поки що є проблеми.    

Наступну контрольну гру «Нива» проведе 20 липня із суперником по групі Другої ліги «Поліссям-2». Нагадаємо, днями матч проти цього суперника у Вінниці завершився вольовою перемогою житомирян — 3:2.               

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top