skip to Main Content

Вінницька «Нива» зіграє проти прем’єр-лігового «Чорноморця»  

Вінницька «Нива» наразі проводить перший тренувальний збір після відпустки. 30 червня наша футбольна команда в Ладижині зіграла проти аматорського «Авангарду», бронзового призера чемпіонату Вінниччини.

Нагадаємо, нивівський колектив кардинально оновився перед сезоном. Нині він складається значною мірою із представників «Ниви» U-19, яка нещодавно здобула срібні нагороди в молодіжному чемпіонаті України.

Підопічні Юрія Ярошенка впевнено контролювали гру і вигравали по її ходу у три м’ячі. На 10-й хвилині Дмитро Рогульський відкрив рахунок після розіграшу кутового удару. Граючий президент «Ниви» Артур Загорулько завдяки індивідуальній майстерності відзначився на 49-й хвилині. Третій м’яч провів на 67-й хвилині Вадим Панасюк після вдалих комбінаційних дій нашої команди. Гол престижу господарі поля забили ударом під поперечину -після розіграшу стандарту і помилки нашого молодого воротаря. Отже, 3:1.

Роботи ще дуже багато. Адже кістяк нинішнього колективу складають молоді хлопці. Але у них є бажання. Тому, думаю, футболісти будуть прогресувати. Для першого спарингу вони діяли непогано. До того ж на зборах гравці отримували серйозні навантаження, адже тренування відбувалися двічі на день. За ведення і структуру гри проти «Авангарду» можна поставити «четвірку», а ось реалізація моментів залишає бажати кращого. Це залежить від індивідуальної майстерності, і над цим треба працювати, – прокоментував Юрій Ярошенко.

Вже третього липня вінницька «Нива» зіграє в гостях в контрольному поєдинку проти одеського «Чорноморця», команди УПЛ. Дуже цікаво буде подивитися, як виглядатиме вінницька молодь на фоні майстрів. 

Проти «моряків» грати буде важко. Однак це хороша мотивація для наших футболістів, – сказав Юрій Ярошенко. 

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
4.5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top