skip to Main Content

«Вінницькі вовки» програли «Левам», але продовжують боротися за «золото»

Триває Кубок України з флаг-футболу серед чоловіків. Другий тур цих змагань пройшов у Житомирі. «Вінницькі вовки» подужали «Орлів» (Здолбунів) – 56:14 і свою другу команду – 44:28. Але поступилися «Левам» – 22:34. Таким чином на перше місце вийшла команда зі Львова.  

Тим часом «Вовки-2» перемогли «Бізонів» (Житомир) – 21:14 і програли «Ракетам» (Дніпро) – 12:25.

Отже, завершено перше коло Кубку України. Попереду ще два тури – у Вінниці і Львові. І основна вінницька команда збирається відігратися у «Левів», щоб поборотися за чемпіонство. Поки різниця між лідерами складає лише два очки.   

Підсумку другого туру прокоментував співзасновник «Вінницьких вовків» Євген Хомин:

В другому турі ми відчували проблеми зі складом, що далося взнаки у грі. В попередньому чемпіонаті України «Вовки» стали першими, а в Кубку здобули срібло. Цього року ми поступилися «Левам» першістю у чемпіонаті, тож наше нинішнє кубкове суперництво має принциповий характер.

Він нагадав, що наразі до чоловічої збірної України входять сім флаг-футболістів (і тренер) із Вінниці. Цього року вони мають виступити на чемпіонаті світу у Фінляндії. А із 2028 року флаг-футбол буде представлено й на Олімпійських іграх!          

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top