skip to Main Content

Вінницькому пілоту FPV-дрона Дмитру Фурману – назавжди 29 років

Сьогодні Вінниця знову прощалася із воїном-земляком. Дмитро Фурман народився 4 листопада 1994 року у Вінниці. Закінчив школу №22 і професійно-технічне училище №4. Працював у торговельній сфері.

Дмитро Фурман боронив Батьківщину у складі 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ Збройних Сил України. Був солдатом, пілотом FPV-дрона. Загинув у бою поблизу Красногорівки Донецької області 14 липня. Життя воїна обірвалося у 29 років, інформують у міськраді.

Дмитро понад усе любив Україну і свою сім’ю. У нього залишилась дружина, з якою очікував на первістка. Синочок має з’явитися на цей світ вже за місяць, – каже мати полеглого Героя Людмила.

Він завжди багато працював, аби сім’я не відчувала ні в чому потреби. Як розповідає мати Небесного Воїна, Дмитро мав надзвичайно добре серце. Ніколи не проходив повз і безпритульних котиків та собачок, намагався їх підгодовувати. Навіть й тоді, коли Дмитро Фурман був на війні, просив не забувати перераховувати із його картки кошти для потреб муніципального притулку для тварин. Мріяв завести й собі справжнього чотирилапого друга.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top