skip to Main Content

Вінницький боксер Сергій Богачук втратив пояс чемпіона світу

Сьогодні вночі у Лас-Вегасі (США) відбувся боксерський поєдинок між вінничанином Сергієм Богачуком (24 перемоги-2 поразки, 23 нокаути) і американцем Вірджілом Ортісом (22-0, 21 КО). Наш земляк, який вже багато років мешкає і тренується в Америці, до цього бою був тимчасовим чемпіоном WBC у першій середній вазі (до 69,85 кг). А Ортіс –стовідсотковим нокаутером.

На старті Богачук переслідував суперника, намагаючись триматись ближче, щоб нівелювати різницю у швидкості. І в одному з епізодів дістав опонента правим прямим –перший в кар’єрі нокдаун. Проте рефері його одразу не зафіксував. Згодом суддівська колегія передивилась повтори і все ж постановила – нокдаун був, а отже перший раунд йде українцю.

У восьмому раунді Сергій відправив опонента в нокдаун. Цього разу зустрів лівим боковим – і Ортіс доторкнувся до рингу рукавичками. Та знову протестував проти відраховування нокдауну, але рефері цього разу не проспав.

На записках суддів вінничанин перемагав до дев’ятого раунду включно. Однак останні три раунди, чемпіонські, судді віддали супернику.

В підсумку двоє рефері віддали перемогу Ортісу з рахунком 114:112, а один з суддів визначив нічию. Через це Богачук втратив титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC у першій середній вазі (до 69,9 кг). Але Сергій, який продемонстрував яскравий бокс, здобув нових фанатів.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top