skip to Main Content

Вінницький льотчик Віталій Некрасов загинув у 47 років

Сьогодні Вінниця прощається із ще одним військовим. Вінничанин Віталій Некрасов віддав службі у Повітряних Силах Збройних Сил України 30 років. Був учасником миротворчих місій. З 2014 року виконував завдання в зоні АТО та ООС на сході країни. Капітан, штурман-льотчик вертолітної ланки вертолітної ескадрильї на своєму Мі-8 наганяв страх на окупантів і з початком повномасштабного російського вторгнення, інформують у Вінницькій міськраді.

Залишилося троє синів

За хоробрість та значний особистий внесок у справу захисту Батьківщини отримав чимало державних нагород, серед яких орден Данила Галицького (2016 р.) та орден Богдана Хмельницького III ступеня (2023 р.). Героїчний політ Віталія Некрасова обірвався 9 липня. Льотчику було лише 47 років… У нього залишилась сім’я та троє синів – Ростислав, Ярослав, Святослав.

Народився Віталій Некрасов у Сумах 25 серпня 1976 року. Після закінчення середньої школи здобув освіту у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Доблесно ніс службу.

«Льотчик живий – політ вдався»

«Льотчик живий – політ вдався» – таке повідомлення Віталій завжди писав у меседжерах родині після повернення із бойового завдання, розповідають близькі. Кажуть, що він не прагнув нагород, звань чи почестей, а просто захищав країну та усіх нас: «Віталій йшов по життю із гаслом: «Хто боїться, той помирає». Ніколи не пасував перед труднощами, не озирався та не ховався за спинами. Тому пішов із життя як Герой.

Церемонія прощання із Віталієм Некрасовим розпочнеться сьогодні об 11:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. Чин поховання Захисника відбудеться о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top