skip to Main Content

Вінницька громада проводжає у вічність оборонця Євгенія Гурського

Сьогодні жителі Вінниці віддають останні почесті Євгенію Гурському. Чоловік став на захист рідної землі цього літа. У складі 100-ї окремої механізованої бригади ЗСУ воював на Донецькому напрямку. Загинув в районі міста Залізне Бахмутського району 26 серпня. Воїну навічно залишиться 45 років, інформують у міськраді.

Народився Євгеній у Вінниці 3 червня 1979 року. Навчався у 27-й школі, здобув професію газоелектрозварювальника в профтехучилищі. Працював у сфері зовнішньої реклами. А з початком повномасштабного вторгнення перейшов працювати на підприємство, де займався ремонтом автівок, що поверталися із передової. Також із дружиною Євгеній плекав двох донечок: 17-річну Марію та 7-літню Анастасію.

На роботі чоловік завжди мав справу з металом, а вдома брав до рук дерево. Це захоплення прагнув після Перемоги перетворити на щось більше, започаткувавши власний бізнес, – розповідає дружина полеглого Героя Наталія. – Євгеній умів із дерева зробити все. У нашій квартирі практично всі меблі – це його творіння. Останнім проєктом, над яким працював – було ліжечко для нашої меншенької донечки. Та, на жаль, втілити задумане у життя не встиг…

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна, світла пам’ять Герою!

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top