skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Вінниця прощається із добровольцем Віталієм Місяцем

Віталій Місяць із початком повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт. Воював у лавах 43-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила. Виконував завдання на бучанському та запорізькому напрямках, а останнім часом боровся на Харківщині. Загинув поблизу селища Питомник 19 липня. Воїну навічно залишилося 37 років, інформують у міськраді.

Народився Віталій 12 жовтня 1986 року. Після навчання у 20-й школі, яку закінчив із золотою медаллю, здобув освіту у Вінницькому державному педагогічному університеті на факультеті «Фізика та інформатика». Працював у провідній українській IT-компанії.

Як розповідає мати полеглого Героя Світлана Михайлівна, Віталій був прибічником здорового способу життя. Особливо захоплювався футболом. Грав за різні команди й надзвичайно результативно. Про це свідчить колекція спортивних трофеїв. Футбол був із ним і у хвилини перепочинку між бойовими діями, коли міг разом із побратимами поганяти м’яча. Воїн казав, що це найкращий спосіб відволіктись та тримати належну фізичну форму.

У родині Віталія підростав синочок, якому наразі 7 років. Йому та батькам чоловік віддавав усе своє душевне тепло.

Кожне повідомлення із фронту Віталій розпочинав та закінчував словами любові. Заради своєї сім’ї і пішов на війну, хоча до цього не мав жодного стосунку до армії та навіть стріляти не вмів. Казав, що так треба, що це місце для справжніх чоловіків, – розповідає мати полеглого Захисника. – Доброзичливість та величезна життєлюбність – це ті риси, які найкраще характеризують Віталія. Він ніколи не плакався та не жалівся.

Церемонія прощання із Віталієм Місяцем розпочнеться сьогодні о 10:30 за адресою: вул. Бучми, 13. О 12:00 заупокійну панахиду за полеглим відслужать у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. Чин поховання воїна відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top