skip to Main Content

Вінниця прощається із дроноводом і сапером Павлом Цюпиком

Вінничанин Павло Цюпик став на захист Батьківщини у березні 2022 року. У складі 115-ї окремої механізованої бригади виконував бойові завдання на Донеччині, освоїв управління дронами. А згодом був переведений до 225-ї окремого штурмового батальйону, в якому воював сапером. Встановлював мінні загородження, знешкоджував ворожі пастки. Так було і в останній день його життя. 19 лютого цього року Павло разом із побратимом повертався із завдання, коли потрапив під масований мінометний обстріл. Загинув Павло у 32 роки. Вдома на нього чекали дружина, трирічний син та мати, інформують у міськраді.

Народився Павло Цюпик у Вінниці. Закінчив 33-ю середню школу, після чого у місцевому училищі здобув фах механіка. Пройшов строкову армійську службу та невдовзі створив сім’ю. Перед повномасштабним вторгненням працював на Вінницькій харчосмаковій фабриці.

Як розповіла дружина полеглого Героя Тетяна, Павло був надзвичайно життєрадісним. Ніколи не втрачав оптимізму. Навіть, коли був на війні, згадував лише кумедні моменти. Дуже тепло відгукувався про свого командира та бойових друзів.

Церемонія прощання із Павлом Цюпиком розпочнеться сьогодні об 11:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. А о 12:00 вшанувати воїна вінничани зможуть біля його батьківського будинку за адресою: просп. Юності, 3. Чин поховання Захисника відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top