skip to Main Content

Вінниця прощається із водієм бойової машини Сергієм Снітковським

Вінничанин Сергій Снітковський долучився до Збройних Сил України минулоріч. Воював у складі 82-ї окремої десантно-штурмової бригади. Виконував, зокрема, військові завдання на Запорізькому напрямку, а останніми місяцями тримав оборону поблизу міста Вовчанськ Харківської області.

Був водієм бойової машини та механіком. Вважав себе щасливчиком. Адже навіть, коли вороги підбили його «Страйкер», відбувся лише легкою контузією. Наслідки пережитого далися взнаки пізніше. Серце воїна зупинилося 4 липня у перший день нетривалої відпустки у рідному місті. Йому було лише 37 років, інформують у Вінницькій міськраді.

Сергій Снітковський народився 23 листопада 1986 року. Після закінчення 32-ї школи відразу пішов працювати, позаяк його допомоги потребувала важкохвора мати. Останні кілька років практично не відходив від її ліжка. Про створення власної сім’ї й годі було мріяти. Всю невитрачену любов Сергій віддавав своєму племінникові, якого навчав грати у футбол, їздити на велосипеді, плавати, розповіла тітка Небесного Воїна Ольга.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top