skip to Main Content

В’ячеслав Іфрім народився у Молдові, але загинув під час захисту України

В’ячеслав Іфрім народився у Молдові 28 лютого 1988 року, але із дитинства проживав на Вінниччині. Середню школу закінчив у селі Мовчани, старшу – у Жмеринці. Навчався у Вінницькому національному технічному університеті на факультеті «Програмна інженерія». Працював торговельним представником у кондитерській корпорації «Рошен», інформують у міськраді.

В’ячеслав пішов до війська у лютому цього року. Під час підготовки пройшов навчання у Військовій академії Одеси, де здобув звання офіцера. Воював у лавах 82-ї окремої десантно-штурмової бригади. Свій останній бій воїн прийняв 9 серпня на східному напрямку. Йому було лише 36 років… У чоловіка залишилась дружина та семирічний син.

Як розповідає дружина полеглого Героя Вікторія, чоловік дуже любив місто над Бугом, відкривати для себе його потаємні куточки, вивчати історію. Полюбляв подорожувати сім’єю Україною та за її межами. Дихати морем, ходити в гори. В людях цінував саме такий неспокій, доброзичливість і порядність.

Церемонія прощання із В’ячеславом Іфромом розпочнеться сьогодні о 10:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Доколінно схилитися перед його подвигом вінничани також зможуть об 11:00 за адресою: вул. 600-річчя, 32. Поховають воїна близько 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top