skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Які змагання у Вінниці тривають під час повітряної тривоги

Здається, нескладне питання. Але знайти відповідь на нього непросто. Бо майже всі ігри відбуваються просто неба і мають призупинятися після сигналу тривоги. Але є види спорту, які відбуваються або можуть проходити в укритті. Приміром, це кульова стрільба. Також це шахи, які можна досить легко перенести в укриття.

Саме таким чином вчинили організатори обласної шахової спартакіади серед збірних закладів професійно-технічної освіти. Вона проходила на базі вищого професійного училища №7 Вінниці. Спочатку ігри тривали у великому світлому залі, а потім довелося перенести їх в укриття. Учасники не скаржилися, бо розуміли, що війна впливає на всі сфери життя.

На старт вийшли 23 команди. Не лише із Вінниці, але й з Немирова, Козятина, Бару, Хмільника та інших населених пунктів. В кожній команді грали по одному юнаку і дівчині.

В підсумку золото здобула збірна Вінницького вищого професійного училища сфери послуг. Разом із ним на п’єдестал пошани підіймалися команди вищого професійного училища №41 Тульчина і професійного ліцею сфери послуг Хмільника.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»,
фото автора

Читайте також

Дощ і холод не завадили «Вовкам» здобули медалі Всеукраїнського «Кубку Орла»

«Вовки» із Вінниці стали клубними віцечемпіонами України з шахів

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top