skip to Main Content

Ярослав Дзьобко звільняв Херсон, а загинув на Харківщині

Ярослав Дзьобко долучився до оборони України у 2018 році. Повномасштабне вторгнення зустрів на передовій. Був старшим солдатом у складі роти спецрозвідки 131-го ОРБ імені полковника Євгена Коновальця, інформують у міськраді.

Ярослав звільняв Херсон, обороняв Миколаївщину, а останнім його рубежем стала Харківщина. На жаль, один з боїв на цьому напрямку завершився трагічно. Життя воїна обірвалося 7 серпня у Куп’янському районі.

Я зустріла Ярослава, коли він уже перебував у війську. Насправді чоловік народжений був для цього. Вольовий, сміливий, мужній… Його ніщо не могло зупинити, він завжди йшов попереду, оберігав тих, хто поруч, вмів і медичну допомогу надати, і підтримати та розрадити, – зазначає дружина. – Найбільшою радістю для Ярослава було народження нашої донечки, але й це не могло змусити його залишити передову. Він лишень картався, що не бачить як дитина зростає, не може її пригорнути та побавити… Але, мабуть, це і додавало йому сил, щоб продовжувати боротися… Заради світлого майбутнього країни, заради посмішок малечі, заради спокою матерів та батьків…

Церемонія прощання розпочнеться о 10:00 на площі Шевченка. Чин поховання воїна відбудеться об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища. Співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять полеглим Захисникам України!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top