skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Загиблого вінничанина Володимира Карпуся зустрічатиме “живий коридор”

Народився Володимир Карпусь третього вересня 1986 року у Вінниці. Після закінчення 9-ї школи вступив до ПТУ №4, отримав спеціальність програміста. Працював у комунікаційних системах «Укрпошти». Виховував двох синів-близняток, яким наразі по 12 років, інформують у міськраді.

Володимир мобілізувався до війська торік у лютому. Воював гранатометником-навідником у 14-й бригаді оперативного призначення «Червона Калина». Його фронтові дороги пролягали через такі гарячі точки, як села Спірне Донецької та Оріхове Луганської області. Від солдата дослужився до звання сержанта. Був нагороджений Хрестом бригади. Останній бій Володимир прийняв 19 липня на Запоріжжі – поблизу села Роботине. Воїну було лише 37 років.

Мати полеглого Героя Наталія Володимирівна розповіла, що увесь свій вільний час Володимир віддавав дітям. Був для них гарним люблячим татком. За словами близьких, Володимир був добрим, порядним, щирим, завжди готовим підтримати у важку хвилину.

Церемонія прощання із Володимиром Карпусем розпочнеться сьогодні об 11:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. Вінничан просять гідно провести воїна. “Живий коридор” зустрічатиме траурний кортеж від перехрестя вул. Князів Коріатовичів (СК «Авангард») та вул. Соборної до площі Шевченка.

Чин поховання воїна відбудеться о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top