skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Загинув пілот безпілотних авіаційних комплексів Руслан Шевчишен

Народився Руслан Шевчишен 21 серпня 1988 року. Після закінчення 23-ї школи навчався у Вінницькому національному технічному університеті. Працював приватним підприємцем у сфері реклами, інформують у міськраді.

Руслан мобілізувався до ЗСУ цього року. Воював у лавах 41-ї окремої механізованої бригади на східному напрямку. Був зовнішнім пілотом (оператором) безпілотних авіаційних комплексів. В одному із боїв Руслан отримав важке поранення. За кілька днів, у 36 років, серце Героя зупинилося.

Як розповідає дружина полеглого Катерина, Руслан виховував доньку та сина. Переживав за дітей, позбавлених батьківського тепла. Допомагав вінницьким сиротинцям, привозив подарунки та смаколики. А особливо тих, хто мав уроджені проблеми зі здоров’ям. Мріяв усиновити бодай одну таку дитину, щоб підтримати їй у житті.

Церемонія прощання із Русланом Шевчишеним розпочнеться 14 жовтня о 13:00 за адресою: вул. Келецька, 59. А о 14:00 поминальну панахиду за воїном відслужать у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. Чин поховання Захисника відбудеться о 15:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
3 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top