skip to Main Content

Захиснику із Вінниці Олегу Теслі – навічно 32 роки

Народився Олег Тесля 6 червня 1992 року у Вінниці. Навчався у 5-й школі, закінчив Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ. За фахом не працював, а освоїв професію газоелектрозварювальника і робив у будівельній компанії. Створив сім’ю та виховував синів, яким зараз 4 та 11 років. Про це інформують у міськраді.

Олег Тесля на початку вторгнення добровільно став на захист Батьківщини. Боронив її від ворога у лавах 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. В одному із боїв поблизу села Новобахмутівка Покровського району Донецької області отримав важке поранення, після якого рік відновлювався та знову повернувся на військову службу. Життя Олега обірвалося за трагічних обставин 22 серпня. Йому навічно залишилося 32…

Олег був найкращим у світі батьком, із задоволенням ходив на прогулянки із малюками, навчав їх та виховував, – розповідає дружина Небесного Воїна Уляна. – А коли розпочалась велика війна, не зміг сидіти вдома і разом з іншими хлопцями зі своєї роботи долучився до війська. На війні найбільше хвилювався за сім’ю, як там ми одні… Навіть поранений на полі бою, скривавлений та знесилений, перемагаючи біль, він подолав кілометри, лишень би знову побачити наші очі.

Церемонія прощання з Олегом Теслею розпочнеться сьогодні о 12:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top