skip to Main Content

Захиснику України Сергію Степанюку залишається навічно 40 років

Вінничанин Сергій Русланович Степанюк боронив Батьківщину у лавах 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади. Виконував військові завдання на Донецькому напрямку. Свій останній бій прийняв 24 червня поблизу села Новомихайлівка Покровського району. Воїну навічно залишилося 40 років, інформують у міськраді.

Сергій Степанюк народився у Вінниці 27 листопада 1983 року в сім’ї, де зростав разом із двома старшими братами. Після закінчення 26-ї школи здобув освіту у Вінницькому медичному фаховому коледжі. А згодом вступив до Київського державного інституту фізичної культури, де отримав диплом за спеціальністю «Реабілітолог».

Дуже швидко юнака захопили комп’ютерні технології. Тонкощі роботи з ними оволодів самотужки та навіть заснував власну фірму. Останніми роками перед повномасштабним вторгненням працював у столичній логістичній компанії, що відкрила філію у Вінниці.

Як розповіла мама полеглого Героя Алла Андріївна, Сергій не мав стосунку до армійської справи. Свій перший військовий вишкіл отримав, коли мобілізувався. Був переконаний, що його знання медицини стануть у нагоді. Прагнув зробити багато корисного для порятунку побратимів.

Церемонія прощання із Сергієм Степанюком розпочнеться о 14:00 год у ритуальній залі за адресою: вул. А. Медвідь, 2. Чин поховання воїна відбудеться о 15:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top