skip to Main Content

Запланований напад – убили Ірину Фаріон

19 липня кілер здійснив на віддану патріотку Ірину Фаріон. Колишня народна депутатка, професорка та мовознавець більше ніколи не скаже про Україну. Трагедія сталася у Львові на вулиці Масарика, біля будинку, де вона мешкала.

Свідки події повідомляють, що вбивця здійснив один постріл і швидко втік з місця події. Внаслідок замаху Фаріон отримала вогнепальне поранення голови.

Жінку швидко шпиталізували до місцевої лікарні, де протягом кількох годин медики намагалися врятувати її життя, але виявилися безсилими. О 23:20 Ірина Фаріон померла. Першими цю новину офіційно сповістили мер Львова Андрій Садовий, а також голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Дуже прикро, але, попри всі зусилля медиків, врятувати Ірину Фаріон не вдалося, – повідомив Козицький.

Президент Володимир Зеленський не залишився байдужим. За його словами, правоохоронці всіма методами будуть шукати злочинця

Будь-яке насильство заслуговує лише на засудження. І кожен, хто винен у цьому нападі, повинен понести повну відповідальність, – зазначив Зеленський.

Так виглядає чоловік, який стріляв у Фаріон

Знімок надали сусіди постраждалої. За їхніми словами, злочинець вистежував Фаріон довгий час і з’являвся біля її домівки.

P.S. Редакція сайту «СічНьюз» висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблої. Нехай Ірині Фаріон земля буде пухом!    

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top