skip to Main Content

Жіноча збірна України стартує у Суперфіналі Євроліги з пляжного футболу

Не так давно волейбольну «Золоту Євролігу» виграла чоловіча збірна України з вінничанами у складі Євгеном Кісілюком (Жмеринка), Ярославом Пампушко (Бар) і Данилом Уривкіним (Вінниця). А днями стартує Суперфінал Євроліги з жіночого пляжного футболу. Там в числі восьми найсильніших збірних Європи змагатиметься і національна збірна України.

Світ не перестає дивуватись з цих українців та українок, що встигають і росіян на фронтах бити, і прапор своєї героїчної країни гідно представляти на престижних світових майданчиках.

Цього разу «жовто-блакитна» команда з жіночого пляжного футболу, який останніми роками набирає у світі значної популярності (як і інші «пляжні» види спорту), «висадилася»… (ні, Курщину та Білгородщину ми вже давно вивчаємо…) на «Апенінський чобіт», де у Альгеро і відбуватиметься турнір.

Українки у групі «А» змагатимуться з Італією, Португалією та Чехією. Майбутні (сподіваємось та вірим у це) суперниці команди Юрія Клименко гратимуть у групі «В» у такому складі: Англія, Іспанія, Польща та Швейцарія.

Свій стартовий поєдинок у Суперфіналі «Євроліги-2024» українки проведуть 10 вересня о 12.30. Посилання на відеотрансляцію матчу – на «СічНьюз» трохи згодом.

Вболіваємо за НАШИХ та віримо у НАШУ Велику Перемогу!

P.S. Від редакції. Для чоловіків-вболівальників пляжний жіночий футбол все ж не такий цікавий, як пляжний жіночий волейбол. Бо там спортсменки виступають не в спортивних шортах, а у бікіні (останнім часом дозволили й легінси). Яка ваша думка, пишіть у коментарях.

Олександр МАЗАН, “СічНьюз”,
фото з сайту УАФ

Читайте також:

“Спартаківська” борчиня стала віце-чемпіонкою світу серед юніорок

Чому «Ниву» не штрафують за фаєри на домашніх матчах

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top