skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

«Ми так не домовлялися» – у шоумена Даніеля Салема загинув брат

Український ведучий і актор Даніель Салем, який зараз служить в ЗСУ, поділився сумною новиною – його брат загинув. Про це шоумен розповів у своєму Instagram. Не вдаючись у деталі, Салем повідомив, що брат теж був військовим і загинув на фронті.

Ти завжди був хитрішим, уважнішим і сильнішим! І як би мені неприємно було це говорити, але ти був симпатичніше і харизматичніше, тому з дівчатами тобі щастило більше. А найголовніше – ти вірив мені і в мене, як жоден з братів, навіть більше, ніж я вірив сам у себе! Ми все робили разом: перші кроки, перші ранки, перші поцілунки, перші бійки, хуліганство… Ми воювали разом…І ось тебе нема, ти пішов, так рано! І це не чесно! Ми так не домовлялися! – написав ведучий.
Даніель Салем про брата

Салем додав, що брат завжди жив одним днем, не думаючи про завтра. Ведучий зізнався, що досі не може повірити в цю втрату.

– Ти ніколи не думав про завтра та післязавтра. Ти говорив, що для цього є я! Ми проживали кожен день, як останній, але у мене завжди був план Б… Але про цей Божий задум мене ніхто не попередив. Ти – частина мене, а я – тебе! Я люблю тебе, мій брат, моя кров! Мені боляче, як ніколи! Тебе забрала війна, а ми завжди з тобою думали, що це буде пісок та текіла! – поділилася знаменитість.

Читайте також

Лесі Нікітюк зробили пропозицію: популярна телеведуча та блогерка зіграє головну роль у комедії «Песики»

“В американців паніка” – мешканка Флориди розповіла про ураган “Мілтон”

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top