skip to Main Content

Адміністрація зоопарку “XII місяців” розповіла про складнощі після окупації

Війна в Україні – це не лише людські трагедії, зруйновані міста та поламані долі. Це також страждання тварин, які опинилися заручниками жахливих подій.

Одна з історій, що зворушила серця мільйонів, розказана в українському серіалі “Перші дні”. Одна з його серій присвячена зоопарку “XII місяців” на Київщині, який протягом 34 днів перебував під окупацією російських військ.

Історія розпочинається за день до повномасштабного вторгнення. Максим, головний герой, прагне кращого життя та влаштовується на роботу до зоопарку, сподіваючись на щедрий заробіток.

Проте його очікування не виправдовуються, адже замість обіцяних завдань йому доводиться доглядати за тваринами. Розчарований, він готовий кинути все, але раптовий початок війни руйнує його плани.

Зоопарк опиняється в облозі. Без їжі, води, тепла та медичної допомоги тварини приречені на загибель. Але на їхньому шляху стають героїчні люди, працівники зоопарку, які ризикують власним життям, щоб врятувати своїх підопічних.

Максим, який не мав наміру ставати рятівником, мимоволі долучається до цієї боротьби. Він на човні добирається до Києва та шукає допомогу.

«СічНьюз» зв’язалися із зоопарком «XII місяців», щоб дізнатися, яка зараз сам ситуація. Виявляється, він втратив майже усі доходи та кричить про допомогу.

Наразі в нас ситуація не найкраща. Бо відвідувачів майже немає, а квитки – це наше єдине джерело доходу, з якого ми годуємо тваринок, – розповіли для “СічНьюз” в адміністрації зоопарку.

Також там додали, що в житті було набагато важче та страшніше, ніж було показано в серіалі.

Максим – це серіальна вигадка. Рятували ті робітники, які працювали у день окупації та залишились до останнього, – додали у зоопарку.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top