skip to Main Content

Благодійний фонд патріотів «Invictus» підтримує нескорених захисників України  

«Invictus» – офіційно зареєстрована благодійна організація з усіма підтверджуючими документами. Ця назва в перекладі на українську означає «нескорений» та уособлює в собі всю міць та непереможність кожного українця!

Основний вид діяльності фонду «Invictus» – допомога ЗСУ.  Його засновником є керівник Асоціації національних меншин та етнічних груп, засновник Вінницького обласного центру ассирійської культури та мистецтв, засновник спортивного клубу “Invictus”, керівник клубу професійного боксу “Дружба” Едуард Михайлов. Нині він сам перебуває в лавах захисників України. Але на місці залишається команда досвідчена благодійного фонду, де є фахівці різних профілів.   

З перших днів війни ентузіасти займалися поселенням вимушено переміщених осіб, в тому числі і у приміщенні спортивного клубу «Invictus». Надавали їм побутову техніку, продукти харчування тощо. Також благодійна організація допомагала укомплектовувати добровольців ТРО і бійців ЗСУ.

Далі була волонтерська діяльність. Волонтери завозили і передавали в гарячі точки автівки з Німеччини, в тому числі й для швидкої медичної допомоги. Передавали на передову продукти харчування, медичне обладнання, генератори тощо.    

Наступним етапом було створення волонтерського фонду «Invictus». Він був партнером благодійної фотовиставки в Польщі, де були представлені роботи українських художників, а також інших аналогічних заходів. Наразі фонд продовжує допомагати бойовим підрозділам і готовий до співпраці з усіма небайдужими українцями.    

Довідка

Контактний телефон благодійного фонду патріотів «Invictus»: 073-577-00-77.

Адреса: м. Вінниця, вул. Соборна, 43, приміщення 49.  Електронна пошта: office@invictus.com.ua (з питань співпраці) та  info@invictus.com.ua (приймаються запити від командирів бойових підрозділів).

Детальнішу інформацію можна знайти на офіційному сайті благодійного фонду invictus.com.ua:

Матеріал підготував Фелікс ЖАНІН

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top