skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Боксер В’ячеслав Узелков розповів, що з майстра спорту перетворився на інваліда

45-річний боксер В’ячеслав Узелков – спортивна гордість Вінниччини і України, а також учасник популярних телешоу. Він був чемпіоном у напівважкій вазі за версіями WBA Inter-Continental, IBO International і WBO Inter-Continental. На профі-ринзі Узелков здобув 30 перемог, із них 19 нокаутом, але отримав чотири поразки.

Пропущені удари на ринзі вплинули на здоров’я чемпіона. У 2012 році вінничанин пережив інсульт. У лютому цього року В’ячеслав Узелков був госпіталізований до лікарні, а у квітні переніс операцію на серці. А ось тепер отримав інвалідність другої групи. Про це повідомив у власному Instagram-акаунті, де показав пенсійне посвідчення.

Ну що, з МСМК перетворився на інваліда другої групи. «Дякую» тим людям, які причетні. Але живу далі й руки не склав. Господь надав мені шанс, – написав В’ячеслав Узелков.

Чим займався В’ячеслав до отримання інвалідності, читайте у інтерв’ю з ним на сайті «СічНьюз».

Чим Узєлков буде займатися тепер, наш кореспондент спробував розпитати днями, на боксерському турнірі серед колишніх наркоманів. На ньому зірковий чемпіон був серед почесних гостей. Але В’ячеслав поки що відмовився від коментарів.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Читайте також

В’ячеслав Узєлков виписався з лікарні і повертається на роботу

Боксеру з Вінниччини Вʼячеславу Узєлкову потрібна допомога

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top