skip to Main Content

Вихованець В’ячеслава Узєлкова встановив рекорд схуднення  

На боксерський турнір пам’яті Анатолія Вальчука, що розпочався у Вінниці 23 січня завітав зірковий спортсмен В’ячеслав Узєлков. Він – колишній Інтерконтинентальний чемпіон світу з боксу, учасник популярних телешоу («Зважені і щасливі», «Одружені наосліп»).      

Останнім часом зірку дуже рідко можна побачити на боксі, з яким В’ячеслав Узєлков «зав’язав». Каже, що не слідкує більше за цим видом спорту, не дивиться світових боїв. Хоча меморіал свого тренера Анатолія Вальчука пропустити не міг.     

Натомість зірка має інше захоплення і одночасно роботу. Про це В’ячеслав розповів «СічНьюз».  

Я із 2013 року працюю тренером. Але навчаю не боксу, а фітнесу. Допомагаю людям схуднути і покращити здоров’я. При цьому використовую певні знання, які отримав під час боксерської кар’єри, – сказав В’ячеслав Узєлков.

Фітнесом вінничанин зацікавився після участі в телешоу «Зважені і щасливі», де вперше спробував себе у ролі фітнес-тренера.   

Зараз фітнес-це моє життя. Я не готую нікого на спортивні змагання, а виключно опікуюся схудненням вихованців. Нагадаю, шоу «Зважені і щасливі» знімали у 26 країнах. І саме мій учасник показав рекордний результат – скинув 62 % своєї ваги. Мав 148 кг, а наприкінці шоу важив вже 59 кг, – додав В’ячеслав Узєлков.

Тренер приймає всіх охочих, незалежно від статі і віку. Переважно це жінки, адже майже всі вони хочуть бути гарними.     

За місяць на моїх тренуваннях реально втратити 10-20 кг ваги. Тренуються й підлітки, які хочуть схуднути, бо починається все із дитинства. Я навчаю дітей та їхніх батьків, які слідкувати за собою все життя. До методики входять не лише тренування, але й здорове харчування. Якщо довіритися і точно виконувати всі вказівки, я вам обов’язково допоможу, – сказав зірковий спортсмен і наставник.

В’ячеслав Узєлков доводить вихованців до такого фізичного стану, щоб вони собі подобалися. На цьому, як правило, спільні тренування завершуються. А далі людина вже має сама підтримувати себе у формі.                           

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»,
фото автора та з відкритих джерел

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top