skip to Main Content

Два роки позбавлення волі дали за виправдовування агресії рф

Жителя м. Тульчина засуджено за розповсюдження матеріалів із публічними закликами до агресивної війни та які містили виправдовування, визнання правомірною збройну агресію російської федерації проти України, а також глорифікацію осіб, які здійснювали її. Вироком Тульчинського районного суду Вінницької області йому призначено покарання – 2 роки позбавлення волі без конфіскації майна. Про це інформує пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Прокурор у суді довів, що обвинувачений у 2022 році був активним користувачем забороненої російської соцмережі «Одноклассники», яку використовував для публікування антиукраїнських наративів. Чоловік був підписаний на російські акаунти, з яких на велику аудиторію поширював матеріали з підтримкою російського вторгнення в Україну, знищення українців та прославляння окупантів на чолі з путіним і кадировим.

Пропагандистські публікації рясніли закликами на кшталт «Киев – это вражеская столица…», «…надо бить по Киевским ТЭЦ», «…уничтожить нациков, бандеровцев и шайтанов», «украинские позиции ровнять с землей!» тощо.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top