skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Фіналіст «Х-фактору»  Павло Пігура починав кар’єру на вулицях Львову  

Вже вдруге цього літа на території музею Пирогова у Вінниці влаштували джазовий вечір. Цього разу, шостого липня, виступав гурт Kyiv Jazz Quintet. Він представив безсмертні романтичні хіти репертуарів Френка Сінатри, Нета Кінґ Коула, Тонні Беннета, Луї Армстронга і Елли Фіцджеральд. Глядачі були у захваті. Також в рамках шоу пройшов благодійний аукціон та збір коштів для бригади «Червона калина».

“Зайшли” мелодії Сінатри

Після концерту кореспондент сайту «СічНьюз» задав кілька запитань солісту гурту Павлу Пігурі — фіналісту шоу «Х-фактору-7», солісту заслуженого Академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України (колись на його місці була майбутня суперзірка Тіна Кароль!).

– Павле, яку композицію сьогодні, на Вашу думку, найкраще сприйняли глядачі?

Репертуар Френка Сінатри, як правило, найбільше подобається глядачам. У Вінниці ситуація не змінилася. На концерті найбільше людям «зайшли» мелодії Сінатри «Strangers in the Night» і «New York, New York».

Ви почали музичну кар’єру після вдалого виступу в «Х-факторі»?

Ні. Я львів’янин. Починав свою творчу кар’єру на вулицях рідного міста у 2012 році. Там зі своїм другом, гітаристом Віталієм Сичуком ми вирішили розпочати музичний шлях.

Не лише джаз

Kyiv Jazz Quintet це вже не новий проєкт для вас…

Так. Цим складом ми виступаємо вже близько трьох років. Тут зібрані маститі музиканти, які паралельно виступають в інших колективах.

Ви переважно співаєте джаз, як було сьогодні?

Ні. У мене є багато різноманітних проєктів. В першу чергу я є солістом ансамблю ЗСУ. Там співаю багато пісень патріотичного характеру.
Також продовжую виступати зі своїм другом Віталієм Сичуком. Ми працюємо в гурті «The Oscar Wild», який пише власні пісні. А ще готуємо аранжування на популярні кавери.

Ваш концерт у Вінниці мав благодійний характер. Скільки коштів Ви вже зібрали для ЗСУ?

Ми збираємо на концертах для армії часто, але якоїсь конкретної загальної суми я назвати не можу.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top