skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Художники із різних регіонів встановлять у Вінниці рекорд України

Встановлення рекорду України, виставка-конкурс та зустріч з талановитими митцями, які понад тиждень втілювали енергію Вінниччини у своїх творах. Все це відбувається в рамках проєкту «Місця сили України – Вінниччина», восьмого пленеру «Кращий художник». 29 квітня митці творитимуть «Синергію добра та позитиву» та одночасно встановлюватимуть Рекорд України.  Його зафіксують представники Книги рекордів.

Ця робота буде представлена в Лондоні вже в серпні 2024 року та стане лотом на аукціоні Крісті. Кошти з продажу мистецького твору рекордсмена будуть використані на допомогу захисникам України.

Понад тиждень художники з українських міст, які знаходяться під ворожими обстрілами, побували в місцях сили нашого краю. Це Печери, ставка Гітлера «Вервольф», Сосонка, Козятин, Сестринівка, Вінниця, Буша, Лядівський скельний монастир та садиба Пирогова. Художники з Харкова, Херсона, Одеси, Вінниці та Вознесенська щоденно писали свої емоції і натхненно зображали Вінниччину на своїх полотнах.

Мистецтво через усвідомлення

Пленер став ще одним внеском митців та меценатів в допомогу Збройним Силам України, адже частина творів буде продана на аукціонах кошти з яких буде направлено на благодійні внески для ЗСУ.

Вперше об’єднання митців з різних куточків України та громадських діячів для одної дії, перформансу, як результат усвідомлення сенсу життя, та уніфікація для допомоги суспільству шляхом створення твору «Синергія добра і позитиву». Це звучить захоплююче!, – каже про майбутній рекорд України Володимир Козюк.

Об’єднання мистецтва і громадських діячів для створення твору, спрямованого на підтримку суспільства і передачу позитивного послання, – це потужний ідеал. Така ініціатива може мати значний вплив на сприйняття громадянами власного оточення, надихаючи на дії та позитивні зміни.

Відтак, проєкт “Мистецтво через усвідомлення” може стати справжнім каталізатором для змін у суспільстві. Він дозволить митцям виразити свої ідеї, почуття та спостереження через творчість, а також підтримати громадянську активність та взаємодопомогу. Такий перформанс може стати символом єдності та спільного прагнення до покращення світу, – продовжує Володимир Козюк.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top