skip to Main Content

Ірек Гатауллін переобраний головою Вінницької обласної асоціації футболу

У Вінниці відбулася позачергова звітно-виборна Конференція обласної асоціації футболу. На її початку хвилиною мовчання вшанували пам’ять футбольних побратимів, які відійшли у вічність після проведення попередньої звітної конференції.

Звітували на конференції її голова Ірек Гатауллін та заступник голови ревізійної комісії Ігор Коваль – голова ДЮФЛ області директор обласної ДЮСШ “Нива”.

Ірек Гатауллін запропонував свою передвиборчу програму, у якій висвітлив основні напрямки розвитку футболу на Вінниччині у наступній каденції. А саме: робота з футбольними осередками області, дитячо-юнацький, жіночий, аматорський, ветеранський футбол; арбітраж і робота з органами влади. Після обговорення програми делегати конференції одноголосно переобрали Ірека Гатаулліна на посаду голови ВОАФ.

За пропозицією Ігоря Федоровича було обрано чотирьох його заступників. Ними стали Руслан Осмоловський (перший заступник), Сергій Татусяк, Василь Подолян та Ігор Павленко. Також обрали 26 членів виконавчого комітету та інших керівних органів асоціації.  

Період після проведення останньої звітно-виборчої Конференції для ВОАФ був складним. За цей час обласна асоціація пережила період певних непорозумінь, об’єднання і наполегливої роботи. Також значну роль зіграла тривала економічна криза, період ковіду, який унеможливлював проведення будь-яких спортивно-масових заходів. Повномасштабна війна теж наклала свій слід. Але, попри всі негаразди й перепони, асоціація футболу Вінниччини продовжує свою роботу відповідно до цілей та мети, визначених Статутом.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top