skip to Main Content

Колишня шоумена Остапчука шукатиме кохання на шоу

Христина Горняк розповіла про авантюру, на яку погодилася після розлучення з Остапчуком. Колишня дружина шоумена, нотаріусиня Христина Горняк заінтригувала своїх шанувальників.

Так, ексобраниця ведучого зізналася, що наважилася взяти участь у романтичному YouTube-шоу Мішеля Сайкалі «Matchme». Таким чином пані Горняк спробує знайти своє нове кохання на проєкті.

Як розповіла Христина, для неї це перший досвід побачень і вона з нетерпінням чекає на знімання випуску:

Така авантюра, на яку я ніяк не дочекаюся. А чому ні? Коли як не зараз. Поки я вільна, моє серце відкрите до нових знайомств, до побачень. Тому, хлопці, я на вас чекаю, – прокоментувала свою участь у шоу Христина.

Попри це, колишня Остапчука зізналася, чи пішла б вона в романтичне реаліті  «Холостячка», якби їй запропонували:

Ви реально бачите мене в шоу “Холостячка”? Та чоловіки не витримають, думаю, моїх «знущань». Дякую дівчатка, але на «Холостячку» я поки не збираюсь, – сказала Христина.

Раніше підписники Горняк активно цікавилися темою її розлучення з Володимиром. Так, фани запитали у Христини, чи жалкує вона зараз про те, що колись вийшла заміж за шоумена. За словами нотаріусині, якби можна було б відмотати час назад, вона б не стала нічого змінювати у своєму житті:

Якщо відмотати час назад – я нічого б не міняла. Моє життя, мій досвід! Багато за що є дякувати, але багато чого не хочеться в своєму особистому житті і порушує мої цінності і кордони! – прокоментувала колишня ведучого.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top