skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Комбат із Вінниці Кухарчук назвав Миколу Тищенка “пєтухом”

Командир другого батальйону третьої штурмової бригади Дмитро Кухарчук прокоментував у Telegram конфлікт нардепа Миколи Тищенка та його охорони із добровольцем спецпідрозділу «Kraken» ГУР Міноборони Дмитром Павловим (псевдо «Син») у Дніпрі. «Коля Тищенко – пєтух», – зазначив комбат.

Дмитро Кухарчук також розповів, що його друзі військові гуляли по Дніпру з дитиною у візочку.

«Побачили ху***осів в формі і балаклавах і поцікавились чому ті, власне, в формі і балаклавах. Виявилося, що вони охороняли народного депутата з грєбнєм і роз**аним очком – колею тищенко, який приїхав в Дніпро стригти офіси і, вірогідно, міг подумати що це конкуренти. Але вони виявились не конкурентами, а просто військовими яким не дуже подобається що якісь ху**оси в формі і балаклавах наводять суєту в центрі міста, не будучи при цьому військовими», – емоційно описав ситуацію комбат.

Напередодні

20 червня 2024 р. на проспекті Яворницького у центрі Дніпра сталася сутичка між групою людей у формі та балаклавах та чоловіком у цивільному. У соцмережах відразу розпізнали, що чоловік у цивільному – дніпрянин Дмитро Павлов (позивний – «Син»), який воював у складі спецпідрозділу «Kraken» ГУР Міноборони. А у нападниках впізнали охоронців депутата Верховної Ради від «Слуги народу» Миколи Тищенка.

На численних відео видно, як охоронці Тищенка б’ють Павлова, який йшов вулицею із дитиною у візочку. Сам Тищенко бачив, як його охоронці спочатку б’ють чоловіка, потім взяли його сумку, дістали військовий квиток та сфотографували його.

Микола Тищенко приїхав до Дніпра 20 червня 2024 р. У соцмережах він заявив, що мета його візиту – це «боротьба з нелегальними офісами та ботофермами». Потім Тищенко заявив, що Павлов нібито ударив слідчого під час обшуків «шахрайських ботоферм».

Поліція відкрила два кримінальні провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження та статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

Діючі особи

Дмитро Кухарчук – уродженець Вінниці, український політик, громадський діяч, учасник війни на сході України, член Вищої ради політичної партії «Національний корпус», командир 2-го штурмового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади, з’єднання Сухопутних військ ЗС України чисельністю в бригаду, яке було утворене у 2023 р. шляхом переформатування підрозділу Сил спеціальних операцій «Азов» (позивний – «Сліп»).

Микола Тищенко – киянин, депутат Верховної Ради України 8-го скликання від партії «Слуга народу», був обраний у 219-го виборчому округзі (Святошинський район Києва). Згідно з інформацією депутата Верховної Ради Гео Лероса, якого виключили з фракції «Слуга народу», до нього потрапили документи з внутрішньої бази Управління по боротьбі з організованою злочинністю «Скорпіон», в якій накопичується інформація про членів кримінальних угруповань з 1991 р. Згідно з документами, Микола Тищенко на прізвисько «Коля Оболонський» фігурував у низці кримінальних справ спочатку як бригадир організованого злочинного угрупування Савлохова («Савлохи»), а пізніше власного злочинного угрупування.

Дмитро Павлов – дніпрянин, фанат футбольного клубу «Дніпро», на початку повномасштабного вторгнення добровільно пішов до ЗСУ, проходив службу у спецпідрозділі «Kraken» та воював на передовій, зокрема на Харківщині. (Псевдо «Син»).

Джерело: vinnychany.info

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top