skip to Main Content

Мадонна з українським прапором відкрила світове турне

Свою незмінну підтримку та відданість Україні демонструє безліч закордонних артистів, акторів, ведучих тощо. Серед них і американська співачка, танцівниця, кіноакторка, продюсерка, режисерка, активістка благодійних та правозахисних організацій  Мадонна.

З нагоди 40-річчя на сцені зірка вирушила у світовий тур. На першому концерті у Лондоні зі сцени The O2 Arena співачка розгорнула український стяг. Поруч з нею йшов танцівник, на спині якого було написано NOWAR(ні війні). Також Мадонна разом зі своїм балетом були одягнені у капелюхи від українського бренду Ruslan Baginskiy. Про це йдеться у соцмережах бренду.

Майже вісім років разом. Дякую, що зробила мене частинкою свого Celebration. Ця підтримка не тільки моя, це підтримка моєї країни. Наша перемога – і через культуру, через єдність. Через відсутність страху. Ти завжди була прикладом цього, і ти справді втілюєш це, – йдеться у пості Руслана.

Прапор з’явився на сцені під виконання пісні Don’t Cry For Me Argentina.

На початку повномасштабного вторгнення виконавиця підтримала Україну. У своїх соціальних мережах Мадонна постила повідомлення про звірства, насильство та обстріли росіянами мирних українських міст. Також співачка допомагала фонду “Голоси дітей”, який надає допомогу жінкам та дітям, які постраждалим від війни.

Окрім підтримки України, Мадонна висловила своє занепокоєння ситуацією в Ізраїлі та Секторі Ґази. Вона закликала об’єднатися у “світлі та любові”, щоб досягти миру на Близькому Сході.

Ми всі страждаємо, спостерігаючи за тим, що відбувається в Ізраїлі та Палестині. У мене розривається серце, коли я бачу страждання дітей, підлітків, людей похилого віку. Усе це розриває серце, – цитує співачку SkyNews.

Про тур

Celebration Tour присвячений 40-річчю творчої діяльності артистки, зокрема, й 40-й річниці синглу «Holiday» та дебютному альбому «Madonna» (1983). Раніше турне переносили через проблеми зі здоров’ям артистки.

Зазначимо також, що це перше світове турне співачки після експериментальних театральних шоу «Madame X» у 2019 та 2020 роках. Загалом в його межах артистка планує дати 84 концерти в 35 містах.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top