skip to Main Content

На флаг-футбол запрошують молодь, яка мріє про участь в Олімпіаді

У клубі американського футболу «Вінницькі вовки» наразі триває набір новачків на заняття флаг-футболом. Це безконтактний різновид цього олімпійського виду спорту.

За словами тренерів, набір до команд проходити на стадіоні школи №35 Вінниці. Юним флаг-футболістам у нагоді стануть швидкість і спритність. Жодних обмежень за вагою і зростом немає. Адже до команд потрібні гравці різних амплуа, із різними фізичними параметрами.    

Приймають хлопчиків і дівчаток. Новачків віком від 17 років направляють до дорослої команди.

Зараз проходить набір і відкриті тренування у всі вікові групи нашого клубу. Дівчаток і хлопчиків віком від восьми років запрошуємо у дитячу команду. Діє також юніорська команда, куди набираємо дівчат і хлопців віком 14-16 років, – розповіла тренерка «Вовків» Катерина Тетерук.  

У вінницьких спортсменів  у флаг-футболі є чималі перспективи. По-перше, це участь в чемпіонатах України. По-друге, цікаві виїзди на закордонні змагання. Цього року вінничани двічі планують виїхати за кордон на чемпіонати із дитячою командою. А дорослі футболісти мають перспективи участі в Олімпійських іграх, бо вінничани є лідерами в Україні із розвитку флаг-футболу.   

Довідка

Нагадаємо, що після широкомасштабного вторгнення росії в Україні призупинили культивувати американський футбол. Розвивається лише його різновид флаг-футбол.    

Додаткову інформацію можна дізнатися за телефонами тренерів: 073-064-17-51 (Катерина Тетерук), 063-574-48-41 (Євген Хомин).

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top