skip to Main Content

На «РазомДіємо Фест» вінничани в ігровій формі отримували знання про ЄС

Фестиваль «РазомДіємо фест-Вінниця» провели вчора спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні. Він пройшов на Європейській площі. Подія продовжила серію регіональних заходів в межах Всеукраїнської комунікаційної кампанії про підтримку ЄС громадянського суспільства і незалежних медіа. 

Street-talk, майстер-класи і квести

У панельній дискусії обговорювалася важлива тема «ЄС та Україна». На «Алеї ГО» були представлені кілька місцевих організацій. Вони підготували майстер-класи, інтерактивні квести та вікторини з призами, інші круті активності. Діти зайнялися валянням, малюванням тощо. Також дорослим учасникам пропонували розгадати кросворд. Всі ці конкурси стосувалися знань про Євросоюз та українських громадських організацій, які із ним співпрацюють. Серед подарунків переможцям були чашки, пляшки для води, брелоки із гільзами тощо.

Окремим блоком просто неба провели Street-talk «Публічний подкаст про важливе» на тему психологічної підтримки і реабілітації військових та їхніх родин. Для усіх бажаючих послухати цю важливу інформацію дбайливі організатори підготували стільці.   

Підтримка громадського суспільства

На нашому фесті представлені кілька громадських організацій – «Ветеранський простір», «Veteran Hub», «donor.ua» та  «СУВІАТО». Разом опікуємося підтримкою громадського суспільства в Україні. Раніше ми робили такі проєкти для жінок-волонтерок, які «вигорають» від цієї діяльності, але все одно мають продовжувати. Вони отримували від нас важливі психологічні поради. З того часу наша ГО є партнером ЄС, – прокоментувала координаторка громадської організації «СУВІАТО» (Спілка учасників, ветеранів, інвалідів АТО та бойових дій) Анастасія Сорокіна.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top