skip to Main Content

На юнацькому чемпіонаті у Вінниці відбиратимуть кандидатів на Євро

Цими вихідними, 15-16 червня, у Вінниці проходитиме чемпіонат України серед юнаків та юніорів з флаг-футболу. Нагадаємо, це олімпійський безконтактний різновид американського футболу. Гратимуть на спорткомплексі «Нива».

В кожній із двох вікових категорій (до 13 і до 15 років) за першість змагатимуться по чотири команди. «Вінницьким вовкам» протистоятимуть колективи Ужгорода і Здолбунова, – розповів голова обласної федерації американського футболу Євген Хомин.

Євген повідомив, що за підсумками чемпіонату України формуватимуть збірну країни серед спортсменів віком до 15 років. Вона вирушить на чемпіонат Європи, що пройде в Сербії у вересні цього року. У цій команді буде по вісім хлопців і дівчат. Тобто на Євро гратимуть міксовані колективи.   

Торік вінницькі команди були чемпіонами України серед флаг-футболістів віком до 13 і до 15 років. Тобто й зараз маємо непогані шанси на перемогу. Тренерами збірної України є наставниці з Вінниці Катерина Щерба і Катерина Тетерук та два представники Здолбунова. А головним тренером збірної є Тимофій Тишкун (Здолбунов), – додав Євген Хомин.  

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top