skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Нагородили всіх учасниць Всеукраїнського футбольного турніру у Вінниці

Жіночий і дівочий футбол в Україні активно розвиваються, незважаючи на війну. Особливу увагу дбайливі організатори приділяють футболісткам молодшого і середнього шкільного віку.

Наприклад, всі учасниці Всеукраїнського дівочого футбольного турніру у Вінниці отримали медалі і подарунки. Також їх смачно пригостили. Змагання влаштувала Українська асоціація футболу за підтримки обласної  асоціації футболу.  

Мріє про професіональний рівень

Змагання фінішували 20 червня на стадіоні міського Палацу дітей та юнацтва. Окремо грали колективи у двох вікових категоріях – до 11 і до 13 років. Загалом стартували 15 команд із різних регіонів. Серед них були чотири команди Вінниччини – дві збірні області, колектив ДЮСШ «Нива» і «Авангард» (Калинівка). Вони грали із перемінним успіхом, але переважно вдало. 

Ми по одному матчу зіграли внічию і програли. В інших поєдинках досягли перемоги. Турнір мені дуже сподобався. Взагалі футболом я займаюся три роки, маю низку медалей. З часом мрію грати за професіональний жіночий клуб. Можливо, це буде вінницька команда вищої ліги «ЕМС-Поділля», – сказала десятирічна гравчиня команди «Нива» Вікторія Ратнікова.

Поштовх для розвитку        

Аби заохотити юних спортсменок до занять грою №1, призові місця на турнірі не визначалися, а всі отримали набори однакових подарунків і медалі. Нагородження провели заступник голови Вінницької обласної асоціації футболу Ігор Павленко і тренер жіночих збірних Вінниччини Юрій Наровицький.

Це був заохочувальний турнір. Сподіваємося, що він стане поштовхом для розвитку дівочого і жіночого футболу в Україні і на Вінниччині зокрема, – прокоментував Ігор Павленко. 

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top