skip to Main Content

Наркотики для ув’язненого вінничанка ховала у продуктах

18 січня слідчі відділу поліції №1 Вінницького райуправління поліції за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури, повідомили зловмисниці про підозру. Вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу, інформує прес-центр обласної поліції.

Працівники Вінницької виправної колонії під час перевірки передачі, яка надійшла 38-річному ув’язненому, виявили ліки, вільний обіг яких обмежений, та канабіс. Нарковмісні речовини були заховані у картоплі.

На місці події, слідчо-оперативна група поліції провела необхідні процесуальні дії та вилучила речові докази. 32-річну вінничанку затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вилучене направлено на експертне дослідження. Затриманій повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (збут чи передача наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місця позбавлення волі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top