skip to Main Content

Народила у 16, а чоловік упав в кому. Що було далі із героями телешоу

Проєкт, який полюбився багатьом глядачам, повертається. Нещодавно вийшла нова серія реаліті-шоу «Вагітна у 16». Знімали випуск ще до війни, оприлюднили лише зараз.

Життя головної героїні подібне фільму. Чоловік, рятуючи кохану, потрапив під колеса. Втратив передні зуби, отримав безліч переломів та впав у кому. В цей час Вероніка дізналася, що вагітна. Ми дізналися, як склалося життя  подружжя після тих жахливих подій. Минуло три роки, а Данило досі їздить по лікарям.

Постійні головні болі. Я отримав черепно-мозкову травму, безліч різних забиттів, переламану щелепу та ніс. Я не відчуваю ароматів і ніколи їх більше не відчую, – розповідає хлопець.\

Зараз Вероніці 18 років, а сину Сему три роки. Героїня активно розвиває свій тік-ток та кожного дня отримує безліч запитань від підписників.

Мене дратує, коли цікавляться, скільки я отримала грошей за участь у проєкті. Навіщо взагалі таке запитувати? Також усі хочуть знати, де я взяла кошти на автомобіль. Хіба вам не байдуже? Не рахуйте чужі гроші.

Дівчина наголошує, що заробляє чесним шляхом. І обурюється, коли їй не вірять. Прибуток отримує з власного онлайн-магазину.

Розповідає, що боїться популярності. Вероніку переслідує тривога. Адресу молодої мами знають усі жителі, так як проживає подружжя у маленькому селищі.

Мені буває дуже моторошно. Усіляке може статися. Люди різні, і я маю багато хейтерів. Я дійсно стала відомою. За два дні на мене підписалося 30 тисяч людей, – додала Вероніка.

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top