skip to Main Content

Наталя Заболотна назвала фейком скандальний аудіозапис наради

У соцмережах сьогодні було поширено скандальний аудіозапис наради у Вінницькій ОВА. Нібито там перша заступниця голови Вінницької ОВА Наталя Заболотна каже, що «Я ж не голова, а заступник. А розгрібати все мушу, як голова».  На запису в негативному тоні обговорюються переселенці і ветерани війни.  

«Щоб дискредитувати діяльність»

Наталя Заболотна на власній офіційній сторінці в соцмережі прокоментувала цю ситуацію:

– У соціальних мережах починає ширитися фейковий аудіозапис нібито моєї розмови з нібито підлеглими (бо підлеглих за цими напрямками роботи з такими іменами немає).

Жіночий голос на аудіозаписі в негативній тональності говорить про внутрішньопереміщених осіб та щодо питання працевлаштування ветеранів війни.

Сам контекст розмови сфабриковано таким чином, щоб дискредитувати діяльність Вінницької обласної державної адміністрації як органу державної влади, а мене як посадову особу.

Такі дії свідчать про спробу дестабілізації державної влади у Вінницькій області в умовах повномасштабної агресії російської федерації проти України.

Невідкладно звернулась до правоохоронних органів із відповідною заявою, аби компетентні органи розібралися, хто і з якою метою намагається дискредитувати органи державної влади на Вінниччині та підірвати основи конституційного ладу.

Коментарі вінничан

Практично всі коментарі під постом чиновниці – на підтримку Наталі Заболотної. Ніхто із коментаторів не вірить у справжність скандального аудіозапису.  

Сергій Чепернатий:

– У опонентів почалися проблеми з оригінальністю , на обличчя – криза жанру… Низько, недостойно й цинічно! А ще, – свідчення якісних позитивних кроків впевненого у собі керівника !

Єлизавета Добровольська:

– Голос, інтонація, темп розмови та манера не Наталі Михайлівни!

Володимир Скалій:

– Чергова “заказуха” політичних опонентів…. Голос і манера спілкування зовсім не відповідають реальному…

Марія Довжик:

– Голос і манера не Наталі Заболотної. А текст для цієї “розмови” вигадували діти.

Владислав Запарнюк:

– Це не її голос. Це штучний інтелект. Цирк, а люди вірять… Що ж далі буде з цими технологіями?

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top