skip to Main Content

«Не бачу сенсу» – Євген Клопотенко пояснив, чому не пішов в ЗСУ

Відомий український кухар Євген Клопотенко відверто розповів про те, чому на початку повномасштабної війни не вступив до лав ЗСУ чи Територіальної оборони. Він здобув славу завдяки популяризації нової культури харчування в Україні та активній гастродипломатії за її межами.

За словами Клопотенка, на момент початку вторгнення він перебував у невеликому селі, де вступ до тероборони не мав сенсу. Він чітко усвідомлював, що зможе бути більш корисним, залишаючись на своєму місці та використовуючи свої навички та вплив.

З перших днів вторгнення я намагався подбати про безпеку родини та своєї команди. До того ж перебував тоді за містом і, приміром, вступати до тероборони в маленькому селі не бачив сенсу. Також розумів, що принесу більше користі на своєму місці. Адже від першого дня великої війни ми з командою підтримували українців через їжу. Я активно займався гастродипломатією та у світовому інфопросторі розповідав про події в Україні. І тривалий час був зосереджений лише на цьому, – сказав Євген Клопотенко.

Крім того, Клопотенко зазначив, що у ТЦК все ж ходив, аби оновити дані. Зробив він це у перший день закону про мобілізацію.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
2.7 3 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top