skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Засудили учасників групи, які підривали банкомати на Вінниччині

Гайсинський районний суд щойно виніс вирок викрадачам банкоматів. Нагадаємо, ще 6 жовтня 2020 року вінницькі поліцейські затримали членів ОЗГ, які підривали банкомати та викрадали звідти готівку. Впродовж доби під час проведення спецоперації на території Вінницької та Київської областей, поліцейські затримали усіх фігурантів. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.

Члени злочинного угруповання були озброєні бойовою автоматичною зброєю, використовували гранати, саморобні вибухові пристрої. Зловмисники діяли злагоджено, мали чіткий розподіл ролей, на злочини йшли у камуфльованому одязі, ховали обличчя за балаклавами, пересувалися на позашляховиках.

На підставі зібраних слідством доказів, суд першої інстанції визнав організатора винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 185, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та визначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк сім років і два місяці з конфіскацією майна. А його спільникам – 3 роки і 10 місяців з конфіскацією майна.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top